2011 - 2014
Użytkownik
Od 17 do 19 jest happy hour, piwo 5zł do wyboru sok malinowy, imbirowy, bananowy w Lorelei (miedzy rotunda a kfc wiec świetna lokalizacja a ceny niskie ;) )
Ja dodam swoje ulubione miejsce, czyli Irish Pub Molly Malone's Rynek Starego Miasta 29/31, wejście od ul. Wąski Dunaj.
Codziennie do 19 Żywiec 0,5l po 5 zł. Lokal w piwnicy z dobrą muzyką i genialnym klimatem.
A blisko wydziału dodam Mam Ochotę, do 17 chyba... piwo po 6 zł, ale butelkowane i jest z czego wybierać, mają Ciechany, Miodne i dużo fajnych piwek, których się nie znajdzie w innych miejscach. :)
Użytkownik
Co do pubów:
W pubie Purnonsens ceny piwa o połowę mniejsze dla studentów(np. ciechan miodowy 5zł).
Pub Inside chyba każdy zna kto trochę się pokręcił po warszawie, piwo po 5,5zł cały czas, tylko muzyka na ogół jest za głośno, no i trzeba wychodzić przed pub żeby zapalić, ale przed już jest nawet fajniej.
Jeszcze kilka bym sobie przypomniał, bo dużo jest pubów z piwem po 6 zł. Ale ogółem wole zapłacić ciut więcej i cieszyć się klimatem- Opary Absurdu, Łysy Pingwin i inne praskie.
Użytkownik
opary!
teraz z każdego pubu trzeba wychodzić żeby zapalić :P
Użytkownik
Nie ze wszystkich trzeba wychodzić żeby zapalić, chociażby wspomniane opary mają od tego pokoik, w powiększeniu na dole też można dymić i w kilku innych.
Hmm... Może na serio ogarniemy jakieś pierwsze, wstępne spotkanie na początku sierpnia? Powiedzmy, 6 w sobotę? Kto by był chętny i by mógł?
Użytkownik
Ja jestem chętny. Tylko może rzeczywiście jakoś po 7 sierpnia, bo festiwale są i mogę nie być akurat wtedy w warszawie.
Użytkownik
mi pasuje kazdy termin wiec pewnie bede na kazdym spotkaniu. tylko jesli miedzy 22 a 27 sierpnia jakies bedzie to mnie nie bedzie :)
Użytkownik
wyjeżdżam z moim ukochanym nad morze :P